15 Mart 2012 Perşembe

kerevizli tavuk salatası





Malzemeler
  • 1 adet kereviz orta boy
  • limon
  • 250 gr tavuk göğsü
  • 4 çorba kaşığı süzme yoğurt"
  • 2 çorba kaşığı mayonez
  • 1 avuç dövülmüş ceviz
  • 4-5 adet kornişon turşu
  • az maydanoz
  • tuz
Yapılışı
  • kerevizi çiğden rendeleyin,üzerine kararmaması için limon sıkın
  • tavuk göğsünü haşlayıp minik küpler halinde doğrayın
  • yoğurdu tavuğu haşladığınız sudan 2 yemek kaşığı alarak sulandırın
  • yoğurt, mayonez, ceviz, tavuk, küp doğranmış turşu, maydanoz, tuz ve kerevizi ekleyip karıştırın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder